Eplan Engineer – Den Haag en Leiden

 In Administratief, Vacatures

Organisatie

Voor meerdere opdrachtgevers met mooie projecten in de Infra ben ik op zoek naar Eplan Engineers, het varieert van het bouwen van bruggen en sluizen tot wegenbouw projecten. De vacatures die openstaan zijn ook heel geschikt voor zelfstandige.

Functie

Als Eplan Engineer houdt je je bezig met uitwerken van zowel eenvoudige als complexe technische ontwerpen tot technische tekeningen in EPLAN. Naast het ontwerpen verricht je ook enkele werkvoorbereidingstaken. Je stelt projectdossiers samen en je archiveert en beheert belangrijke documentatie ten behoeve van de installatie. Je houdt je aan de opgestelde richtlijnen en geldende normen en verder biedt je ondersteuning bij de bouw van besturingspanelen in onze werkplaats en installaties. Je maakt onderdeel uit van een projectteam en verricht je werkzaamheden in sommige gevallen voor meerdere projecten tegelijkertijd.Belangrijk is dat je zelfstandig kunt werken, dat je in staat bent goede adviezen over te brengen en dat je in samenwerking met de klant de oplossingsrichtingen kunt bepalen. Je levert een belangrijke bijdrage aan het uiteindelijke resultaat.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een MBO 4- of HBO-diploma, bij voorkeur richting elektrotechniek of besturingstechniek;
  • Je hebt cursussen gevolgd op het gebied van EPLAN (P8), Autocad en je hebt kennis van UAV GC contracten.
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent creatief, oplossings- en klantgericht;
  • Je bent communicatief, kwaliteitsgericht en goed in plannen en organiseren.
  • Je bent gewend om in een team te werken en minder ervaren collega’s verder te helpen.

Aanbod

Gedetacheerd worden door TED Professionals, betekent dat je in dienst treedt bij TED Professionals. Ben je een zelfstandige dan krijg je van TED Professionals een bemiddeling overeenkomst.

Inlichtingen

Ted Kokshoorn 06-12876797

Begin te typen en geef Enter om te zoeken