Projectleider FTTH – Zwolle, Groningen en Brabant

 In Telecommunicatie, Vacatures

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote speler in de markt op het gebied van aanleg van FTTH. We zijn voor hen op zoek naar een Projectleider voor de regio Zwolle en projectleider voor de regio Groningen en een projectleider voor de regio Brabant..Hoogbouw-ervaring is een pre.

Functie

In de functie van projectleider ben je verantwoordelijk voor een goede begeleiding en afronding van diverse FttH projecten op zowel operationeel als financieel vlak.Je bent eindverantwoordelijk voor de planning, de werkvoorbereiding, de uitvoering, de oplevering en het resultaat van de werken bij onze klanten. Je onderhoudt contact met deze klanten inzake werken in uitvoering en nieuw te verwachten werken. Je coördineert en instrueert jouw projectmedewerkers bij het verrichten van de hen opgedragen taken.Je draagt zorgt voor een goede communicatie tussen collega’s, interne afdelingen, naleving KAM-beleid en bent er verantwoordelijk voor dat interne/externe processen correct en tijdig worden uitgevoerd. Daarnaast behoren commerciële activiteiten ook tot je taken, hierbij valt te denken aan het onderhouden van contacten met bestaande klanten en het aangaan van nieuwe contacten om het werkaanbod op peil te houden.Samengevat ben jij degene die verantwoordelijk is om een optimaal rendement uit personeel en materieel te behalen t.b.v.. een succesvol project/werk.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of werkervaring;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Vaktechnische glasvezelkennis;
  • Je bent motiverend, communicatief vaardig, kostenbewust, oplossingsgericht en daadkrachtig;
  • Goed kunnen werken in teamverband.
  • Je hebt ervaring met risico en omgevingsmanagement.

Aanbod

Je treedt bij TED Professionals in dienst en zal na 1 jaar detachering in dienst treden bij onze klant. Indien aan beide zijde de wens is om direct in dienst te treden bij de klant zal daar uiteraard gehoor aan worden gegeven. Wij zullen je hierin begeleiden. We bieden je een plezierige werkomgeving bij een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen.
Grote mate van zelfstandigheid, uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Ted Kokshoorn 06-12876797

Begin te typen en geef Enter om te zoeken