Senior Werkvoorbereider WTB – Provincie Noord Holland – Zuid Holland

 In Vacatures

Functie

Ben jij binnen de rol van senior werkvoorbereider werktuigbouwkunde in staat om dagelijks binnen het operationeel werkproces collega werkvoorbereiders te coachen en te begeleiden naar een kwalitatief hoger werkniveau, waarbij dit gebeurt vanuit een collegiale rol en niet vanuit een hiërarchieke rol ?

Als werkvoorbereider ben je hét centrale punt bij large accounts. In deze rol is het een must dat je graag werkt in een service gerichte organisatie en dat je kennis hebt van & interesse hebt in Utiliteits installaties. Als werkvoorbereider ben je continue bezig met het verbeteren van de operationele werk- en afdelingsprocessen en zorg je voor een juiste interne- en externe communicatie.

Je verricht voorbereidende werkzaamheden voor werktuigbouwkundig installatiewerk met aandacht voor veiligheids-, security en wettelijke voorschriften. Het coachen en begeleiden van collega’s zal in begin ca. 25 à 30% van je werkzaamheden betreffen. Streven is dat dit in de tijd steeds minder wordt door collega werkvoorbereiders naar een hoger (senior) werkvoorbereider niveau te tillen.

Belangrijkste werkzaamheden;

 • Het voorbereiden en uitwerken van de te verrichten werkzaamheden binnen de vastgestelde begroting en tijdsbestek.
 • Opstellen van een werkplanning met in achtneming van de relevante randvoorwaarden (prioriteiten, capaciteit, kosten, effectiviteit, efficiency, veiligheid ect).
 • Bewaken en continu bijsturen van de actuele werkplanning op basis van voortgang en tussentijdse wijzigingen/verzoeken en indien vereist escaleren.
 • Zorgen voor juiste en tijdige beschikbaarheid van benodigde materialen, mensen en middelen waarbij tevens wordt gezorgd voor een correcte administratieve afhandeling van de uitgevoerde werkzaamheden.
 • Evalueren van uitgevoerde projecten, werkorders en werkprocessen en op grond daarvan doen van verbetervoorstellen.
 • Coachen en sturen van collega’s binnen de afdeling.
 • Werkzaamheden binnen de afdeling coördineren en structureren.

Functie eisen

 • Je hebt HBO werk en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO opleiding werktuigbouw en/of technische bedrijfskunde (niveau 4), waarbij elektro een pré is.
 • VCA-vol is een vereiste!.
 • Ook ervaring met geautomatiseerde onderhoudssystemen is belangrijk, Capaciteit behoefte planning (MRP2) Werkvergunnings- en veiligheidsprocessen binnen industriële omgevingen. Proces en procedure optimalisatie en standaardisatie vanuit oogpunt effectiviteit en efficiency.
 • Coaching van personeelsleden/collega’s naar hoger werkniveau.
 • Planmatig en gestructureerd werken en streven naar effectiviteit en efficiency.
 • Netwerken, gericht op verbinding zoeken, stressbestendig, kwaliteits- en kostenbewust.

Aanbod

Je werkt mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. De baan heeft volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast wordt er een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

Inlichtingen

Ted Kokshoorn 06-12876797

Begin te typen en geef Enter om te zoeken