Diensten

Recruitment, Detachering, Coaching

Magie van de match

TED Professionals gaat voor de magie van de perfecte match. Het bij elkaar brengen van de juiste kandidaat bij de juiste opdrachtgever. Pas als we daarin slagen, zijn we tevreden.

Recruitment begint bij TED Professionals altijd met persoonlijk contact. Elkaar in de ogen kijken. Praten. Begrijpen naar wie of wat u zoekt. Wensen en competenties zo goed mogelijk boven tafel krijgen. Pas als alle verwachtingen helder zijn, kunnen we succesvol bemiddelen.

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Niet iedereen is immers een geboren talentscout of in de wieg gelegd om zichzelf op een ronkende manier te verkopen. TED Professionals ondersteunt opdrachtgevers en kandidaten in alle fasen van werving en selectie. Samen bouwen we aan uw toekomst.

Ook na succesvolle bemiddeling houdt TED Professionals – indien gewenst – een vinger aan de pols. Zit u als kandidaat op de juiste plek? Vindt u uw weg in de nieuwe functie? Bent u als opdrachtgever tevreden over uw aanwinst? Begeleiding en coaching waarborgen de kwaliteit van onze dienstverlening – ook op lange termijn.

Samenwerking met AKL Training

TED Professionals verzorgt coachingstrajecten in nauwe samenwerking met AKL Training. AKL Training helpt managers en medewerkers om leiding te geven aan zichzelf en in te spelen op de behoeften en wensen van klanten. Dit verbetert zowel de medewerkertevredenheid als de klanttevredenheid. En dat heeft weer een positieve invloed op het bedrijfsresultaat.

90
Succesvolle plaatsingen

Zoekt u een partij die met passie én betrokkenheid voor u aan de slag gaat? TED Professionals weet medewerkers en klanten op alle niveaus te bewegen.

Wij hebben talent voor techniek.

Begin te typen en geef Enter om te zoeken