Over ons

Detachering in techniek

Ted Professionals: talent voor techniek

TED Professionals brengt opdrachtgevers en professionals in complex-technische sectoren bij elkaar. TED staat voor Technical Engineering Design. Wij richten ons op projecten die gerelateerd zijn aan infrastructuur, industrie, datacenter en utiliteitsbouw. De opdrachtgevers waarvoor wij bemiddelen zijn divers. Zij zijn actief op het gebied van tunnel- en verkeersinstallaties, openbare verlichting, bruggen, sluizen, telecom, industriële projecten en de bouw van datacenters door het hele land.

Betrokken sparringpartner – ook ná plaatsing

TED Professionals werd in 2015 opgericht door Ted Kokshoorn. Ted heeft ruime ervaring in de technische, infrastructurele en industriële sector. Sinds 2011 is hij succesvol actief in de detachering van technisch specialisten. TED Professionals gaat voor transparant zakendoen. Heldere communicatie zonder onduidelijkheden en misverstanden achteraf.

TED Professionals is een betrokken sparringpartner voor het realiseren van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Wij zijn getraind om de situatie en behoefte van onze opdrachtgevers te begrijpen. Daarom zijn we vaak succesvol bij het vinden van de juiste kandidaat. Ook na plaatsing van de kandidaat blijven we desgewenst betrokken door middel van coaching en training.

Heeft u een achtergrond in elektro- of installatietechniek, werktuigbouw, bouwkunde of civiele techniek ? En bent u opgeleid op hbo- of wo-niveau? Wij bemiddelen voor een gevarieerd aanbod opdrachtgevers en komen graag in contact met technisch tekenaars, engineers, projectleiders en werkvoorbereiders/calculators.

Afspraak maken?

Opdrachtgever of kandidaat in de technische sector? Wij komen graag in contact met u.
Bel 070 744 00 88.

Begin te typen en geef Enter om te zoeken