Over ons

Detachering in techniek

Ted Professionals: talent voor techniek

TED Professionals brengt opdrachtgevers en professionals in complex-technische sectoren bij elkaar. TED staat voor Technical Engineering Design. Wij richten ons op projecten die gerelateerd zijn aan infrastructuur, industrie, datacenter en utiliteitsbouw. De opdrachtgevers waarvoor wij bemiddelen zijn divers. Zij zijn actief op het gebied van tunnel- en verkeersinstallaties, openbare verlichting, bruggen, sluizen, telecom, industriële projecten en de bouw van datacenters door het hele land.

Betrokken sparringpartner – ook ná plaatsing

TED Professionals werd in 2015 opgericht door Ted Kokshoorn. Ted heeft ruime ervaring in de technische, infrastructurele en industriële sector. Sinds 2011 is hij succesvol actief in het bemiddelen van technisch specialisten. TED Professionals gaat voor transparant zakendoen. Heldere communicatie zonder onduidelijkheden en misverstanden achteraf.

TED Professionals is een betrokken sparringpartner voor het realiseren van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Wij zijn getraind om de situatie en behoefte van onze opdrachtgevers te begrijpen. Daarom zijn we vaak succesvol bij het vinden van de juiste kandidaat. Ook na plaatsing van de kandidaat blijven we desgewenst betrokken door middel van coaching en training.

Heeft u een achtergrond in elektro- of installatietechniek, werktuigbouw, bouwkunde of civiele techniek ? En bent u opgeleid op hbo- of wo-niveau? Wij bemiddelen voor een gevarieerd aanbod opdrachtgevers en komen graag in contact met technisch tekenaars, engineers, projectleiders en werkvoorbereiders/calculators.

TED Professionals werkt enkel en alleen op basis van overeenkomst van opdracht zowel voor onze klanten als met onze technische professionals.

Kernwaarden

Wij helpen organisaties om de juiste match te maken. Het adviseren, vinden van de juiste kandidaten, begeleiden en opleiden blijft mensenwerk. We onderhouden persoonlijk contact met de mensen achter de organisaties. Die interactie is de factor tot succes.

Om succes te realiseren stellen we vijf belangrijke eisen aan onszelf. Het zijn deze kernwaarden die wij nastreven in ons werk:

Resultaatgericht
Het vermogen on met de ingezette energie de beste resultaten te behalen.
Professionaliteit
Het vermogen om topprestaties te leveren.
Toonaangevend
Het vermogen een innovatieve partner te zijn en voor onze opdrachtgevers de beste te zijn in ons vakgebied.
Betrouwbaar
Het vermogen om gemaakte afspraken en beloftes na te komen.
Partnership
Het vermogen om een ander te ondersteunen met het realiseren van zijn ambities.

Afspraak maken?

Opdrachtgever of kandidaat in de technische sector? Wij komen graag in contact met u.
Bel 070 744 00 88.

Begin te typen en geef Enter om te zoeken